ZillionTV planlegger å streame TV til din ... TV
Anonim

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen og igjen og igjen, "Dump kabelen!" Kabel-TV er en total rip off, og nå kan du se på show gratis via Hulu.com og TVcorn.com eller betale en nominell avgift for å laste ned via iTunes. Hvorfor noen ville registrere seg for kabelbaffler oss. Senere i år lanserer ZillionTV, som vil tilby enda flere serier og filmer som du kan sjekke ut gratis med noen få annonser som er sprinklet inn. Den beste delen er at du kan se show og filmer via nettet direkte på boobrøret uten å måtte koble til datamaskinen din ...

Etter at du har koblet ZillionTV-adapteren til TV-apparatet og hjemmenettverket, får du tilgang til programmet via fjernsynet. Derfra kan du velge hva du vil se og hvordan. Ved å tillate annonser under showet / filmen kan du se gratis. Hvis du ikke vil ha annonser, kan du enten leie eller kjøpe showet / filmen.

ZillionTV får programmer fra de store guttene som Disney, NBC, Universal, Sony Pictures Television og Warner Bros. I stedet for å se gjennom en programplan, som du gjør nå med kabel, får du tilgang til en side som deler innholdet opp ulike kategorier, sjangre og titler. "Hvis du velger type show, vil du zoome inn på neste nivå av miniatyrbilder, som for eksempel kan representere en sjanger, velge det vil ta en til en serie programprodusenter, og deretter til en gruppering av episoder, hver med sitt eget deksel kunst og beskrivende tekst, forklarer Eric Taub av Gadgetwise. Den galne tingen er at du gjør alt dette med en bevegelsesføler fjernkontroll som Wii-kontrolleren. Du kan zoome inn og ut av informasjon om ditt show ved å svinge fjernkontrollen frem og tilbake.

ZillionTV planlegger å lansere i 2009. Det håper å ha 15.000 titler tilgjengelig ved lansering. Vi er glade for det. Det handler om tidsinnholdsproducenter som virkelig har sett på hvordan vi ser på TV.

bilder: ZillionTV

Mer Streaming TV

  • Undersøkelse: Hvordan stiller du inn?
  • Roundup: Mediaservere
  • Slik: Stream noen type video til Playstation 3