Women's Night at Building Materials Resource CenterBoston
Anonim

Boston's Roxbury-nabolaget er hjemsted for to sammenhengende ideelle organisasjoner som alle gjør-det-dinselfer burde vite om: Boston Building Materials Co-op (selger nye husholdningsbyggvarer) og Building Materials Resource Center (selger brukthåndsbygget bygg forsyninger) ...

I morgen kveld (tirsdag 3. juni) tilbyr BBMC en redusert testosteronkvart av kvinnelige handlere som deler info med kvinner som gjør det selv. Arrangementet vil gi informasjon om forbedringer i hjemmet, finansiering av hjemprosjekter og juridiske problemer knyttet til boligeiendommer. Du får en sjanse til å snakke med en generell entreprenør; landscaper; kjøkken, vindu og dør spesialist; advokat; snekker; elektriker; arkitekt; rørlegger; skadedyrsspesialist; holistisk design og romplanlegger; hjem sikkerhet spesialist; og en HomeWorks finansieringskoordinator.

Hvilken bedre måte å møte noen kvinnelige entreprenører å legge til i adresseboken din for neste gang gjør ditt-selv-prosjektet et kall-noen-annet-å-gjøre-det-prosjektet! Dette er en gratis begivenhet fra 5:30 til 7:00 med gratis barnepass!

100 Terrace Street, Boston MA 02120 617.442.8917

(Vi vet, vi vet det

.

Vi er kjønns stereotyper med bildet av den rosa kvinners verktøylinje vi snagged fra girlylock.com, men du får ideen.)

Kyle Freeman for AT Boston

>> Til alle AT Boston Innlegg