Hva samler du når du reiser?
Anonim

Du vet hvordan det er folk som foretrekker å bruke pengene sine på "ting" og folk som foretrekker å bruke på "erfaringer"? Vel, jeg tror du kan være begge. Faktisk er det ganske gledelig å reise verden og deretter ta tilbake vakre eller morsomme små pyntegjenstander. De rimelige, små tingene kan være verdifulle; bære minnene om hvor du har vært.

Meg? Jeg samler koozies. Jeg tror de treffer den perfekte reisesamlingen trifecta: De er billige, enkle å finne, og egentlig veldig nyttige å holde seg rundt. Det er bare en liten del av samlingen min ovenfor, med noen av mine favoritt reisefunn (ja, kjeks N 'Porn er et ekte sted i Nord-Carolina). Jeg beholder mine favoritter i en glassbjelke i stuen, innen rekkevidde for alle gjester som trenger en kjøler til å vikle rundt øl.

En av mine favoritt livsstil bloggere, Meg Biram, viste nylig sin kampboksinnsamling. I innlegget snakker hun om hvordan hun la til sin samling av lokale restuarant-kamper med noen få nye funn fra en tur til Zürich. Megs samling treffer på de samme punktene som min gjør - billig, enkel og nyttig - men jeg vet at vi ikke er de eneste to for å holde reise samlinger.

Så vi vil vite: Hva samler du fra dine reiser? Hvordan kom du for å starte samlingen din? Hvordan viser du smykker? Del dine tanker i kommentarene.