Hvilken farge må jeg male veggene?
Anonim

Spørsmål: Hei, jeg pusser opp leiligheten min. Jeg skal til en gammel Hollywood-glamour / forfengelighet, rettferdig type interiør. Jeg elsker designutseendet til Ryan Korban. Spørsmålet mitt er - hvilken farge male jeg på veggene? Jeg har et tap for hvilken farge som skal brukes til å komplettere møbler jeg allerede har kjøpt? Skal jeg gjøre en vegg med bakgrunnsbilde kanskje? Eller en annen farge? Jeg føler at dette er det området jeg er fast på fra å ta rommet fra fint til fantastisk .

Sendt av Nikita

Redaktør: Først er dine valg av møbler alt veldig nøytrale (skarp, hvit, klar akryl), og du kan virkelig gå i hvilken som helst fargeretning du ønsker. Jeg foreslår å bla gjennom oppføringene fra Room for Color-konkurransen og se hva som snakker til deg, fargerikt. Det ser ut til å være mange tealy-blues og røykfylte grays i år, og begge ville være flotte farger for utseendet du skal.

Hvem har fargeforslag til Nikita?

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt, og spørsmålet ditt blir først lagt ut. Spør spørsmål og bilder med spørsmål i emnelinjen til: newyork (at) apartmenttherapy (dot) com)

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.