Vi blir desperate: Andre måter å bruke teknikken på
Anonim

Her i Atlanta begynner været å kjøle seg ned. Men før vi bønner varme til gode på østkysten, ville vi passere dette skutt fra en leser av Los Angeles Times - hun var tydeligvis lei av varmen de har fått på det siste. Når du blir desperat, blir moderne bekvemmeligheter som kjøleskap og ovner multi-tasking saviors.

Du ser, været i California er fortsatt svever over 100 ° markeringen - som tilsynelatende krever kjølekraft som bare kommer fra å sitte inne i kjøleskapet.

Dette treffer hjem for din kjære blogger. Jeg føler at jeg tilbrakte mesteparten av barndommen i Miami med ansiktet mitt i vår families fryser. Da mine allergier begynte å opptre, visste jeg den kalde, tørre luften ville holde meg rolig og nyser.

Men vi har også hørt at noen av våre nordlige venner vil samle 'rundt sin gassovn eller en åpen ovn for en rask oppvarming. Det er som et smart hjem hack for peis-mindre.

Har noen av dere noen gang vendt seg til din teknologi og apparater i desperate tider? Legg igjen en kommentar og gi oss beskjed om de ukonvensjonelle måtene du bruker utstyret ditt!


(Bilder: lindzbitz, Flickr bruker kmevans under lisens fra Creative Commons)