Video Chat brukes på uvanlige måter
Anonim

Mens du fortsatt bor i Brooklyn, etter å ha malt en av våre soveromvegger Pigeon Gray (sterkt anbefalt), ringte vi vår mor i San Francisco via Skype. Ved hjelp av videomodusen kunne vi vise henne, ikke bare vår nye malingsjobb, men de andre interiørdesignene vi hadde gjort siden hennes siste besøk. Det var en måte å vise frem våre koselige décor valg med en elsket som var mye, altfor langt unna.

Vi har ofte logget på videochat for å dele visuelle endringer i hjemmet vårt, eller for å få råd om kommende endringer før du trekker ut dråpetrakten eller boret. I kveld skjønner vi imidlertid å se videochatt i aksjon på en helt annen måte.

Mens du kjører vårt nye hjem, nå i Pacific Grove, CA, stoppet vi av bensinstasjonen i Santa Cruz for å fylle opp. Vi løp inn i den medfølgende Food Mart hvor vi hørte kassereren chatte med en kvinne, men det var ingen andre der. Det var da vi innså at kassereren hadde sin bærbare med ham og hadde koblet den til noen skrivebords høyttalere til videochat mens de var på døgnet. Da vi spurte ham om det, fortalte han oss at han tok opp med sin søster i Pakistan. Klokka 9.00 i California var det 10.00 der, det perfekte tidspunktet å tilbringe litt kvalitetstid sammen.

Mens vi pleide å hate når cabbies i New York skulle snakke på mobiltelefonene mens vi var i bilen, var det noe så søtt og fantastisk om denne lille scenen vi hadde skjedd på. Her var denne fyren, som jobbet med en av de verste og mest kjedelige skiftene, utnytte sin nesten øde arbeidstid og arbeidets bredbånd for ikke bare å snakke med, men se sin søster 7.400 miles unna.

Har du noen gang brukt videochat på en ikke så tradisjonell måte eller på et ikke så tradisjonelt sted? Eller har du brukt det til å få råd fra hjemmet eller dele ferdige hjemprosjekter?

(Bilde: Aokettan)