Bruke Design Lover's Guide: En tur til Heath Keramikk og Blue Bottle Coffee
Anonim

Tenk deg at du er falt inn i en helt ny by, forlatt til dine egne enheter, og du har omtrent tre timer å utforske. Det var liksom hva som skjedde med meg forrige uke mens jeg var i San Francisco, etter en forretningsreise, jeg hadde flere timer før jeg dro til flyplassen. Hva å gjøre? Jeg konsulterte Apartment Therapy Design Lover's Guide til San Francisco, selvfølgelig, og endte opp med Heath Ceramics og Blue Bottle Coffee!

Selv om jeg ikke hadde tid til å komme til hjemmebasen av Heath Ceramics i Ferry Building i Sausalito, hadde jeg nok tid til å vente på Mission District for å besøke Heath Keramics og Blue Bottle Coffee på 18: en fantastisk one-stop -butikk for moderne keramikk, housewares og godbiter, og en perfekt kopp kaffe (og det kommer fra en snobbig Seattleite!).
Bildene snakker for seg selv som beskrivelser av den rene, naturlige og uventede designen for dette rommet. Forbundet av en fabrikkplass er Heath Keramikk og Blue Bottle Coffee frisk, åpen og inspirerende. Heath tidslinjevegg i Blue Bottle sittegruppe illustrerer selskapets skiftende design gjennom tid. Jeg kunne sannsynligvis ha satt der og tatt notater hele tiden.
Selv om du ikke har penger til å kjøpe noe, er selve rommet et must-see. Ikke gå glipp av veggene til Heath Tile, kjøkkenplass og Heath mascotte, 11 år gamle Carlo Newfoundland (følg han på Instagram på @carlothenewf)!
(Bilder: Andie Powers)