To smarte steder å splurge når du handler hjemmefra
Anonim

Drew & Robyns Smart, Sunny Logan Square Graystone

Når du blir klar til å bruke mange dine hardt opptjente dollar på en innredning, vil du sørge for at du investerer pengene dine klokt. Tilbring disse to strategiske stedene og få mest mulig ut av pengene dine.

Arbeidshesten

Arbeidshesten er den tingen du vil bruke hver dag, så det må vare - som en sofa. Å kjøpe god kvalitet vil trolig spare deg for penger i det lange løp, da solid konstruksjon og klassiske former vil gå avstanden. Pass på å grundig undersøke og teste din potensielle arbeidshorse før du kjøper, fordi hele målet er å holde det så lenge som mulig.

Erklæringstykket

Statementet er den kule tingen som alle vil merke først og husker senere når de går inn i hjemmet ditt. Splurge her for å få det du virkelig elsker - prøver å spare noen penger ved å bosette deg for ditt andre valg, sannsynligvis vil ikke tilfredsstille dine ønsker.

Skjønnheten er at når du har utstyrt ditt hjem med disse to kjøpene, vil ditt rom alltid ha den perfekte kombinasjonen av funksjon og stil, uansett hva du velger å ta med. Og husk, det er ingenting å si at disse to kjøpene kan ikke kombineres til en, stor mega-smart kjøp som omfatter begge kvaliteter.

Kjøper du denne måten? Hva har vært din beste splurge?