Reiser? Slik annullerer du verten din
Anonim

Du tar en tur! Bra for deg. Kanskje du selv scoret en invitasjon for å bli over med venner eller familie. Hater du dem og vil aldri bli invitert tilbake? Slik gjør du det.

1. Vær veldig uklar og åpen om dine reisedatoer . Vertene dine er glade for å slippe alt og imøtekomme din skiftende tidsplan.

2. Vis opp sent (eller tidlig) og ikke ring eller tekst - De ventet deg på tre, men tiden deres er ikke så viktig. De venter nok ikke på å hilse på deg og ønsker deg velkommen til deres hjem. Ingen bekymringer.

3. Forvent at hvert minutt av besøket skal være planlagt - Vertene dine har sannsynligvis ikke noe annet ansvar foruten å underholde deg. De trenger absolutt ikke å delta på jobbene sine eller ta vare på barna sine. Det som virkelig er viktig er at du ser alle severdighetene i byen.

4. Hvis vertene dine tilbyr å vise deg rundt, ikke ta dem på det - De har sannsynligvis ingen anelse om hva som er kult om sin egen by.

5. Ikke tilbud for å hjelpe med middagen, oppvask eller rydde opp - Utvidelse av en invitasjon til helgen betyr åpenbart at de har logget på å være din kokk og husholderske. Score!

6. Ditt rom (eller sofa område hvis du surfer) kan være så rotete som du vil - Hvis du er bunking i stuen, enda bedre. Virkelig spre seg så vertene vet at du tar dem seriøst og "gjør deg hjemme."

7. Hold deg så sent som du vil, eller stå opp tidlig - Du er på ferie, så gjør det du vil. Ingen andre er tidsplaner.

8. Vertene vet at du er takknemlig, så du trenger ikke å ta med en gave eller sende en takknemme etter at du har forlatt . Familien din og vennene dine har nok ting, så ta dem ut til middag eller ta med en gavegave er ganske unødvendig.

9. Bonuspoeng - Vær veldig handy med fjernkontrollen, fordi alle elsker det!

* Merk - Selvfølgelig er vi sarkastiske her (og ganske tunghendt på det). C'mon, peeps, du vet hvordan du skal være høflig. Les denne listen, ha en chuckle og så flip den og reverser den!