I kveld!: Få lys konkurranse / Design Meetup
Anonim

Håper å se deg i kveld! Bli med på Tree Studios Design innen rekkevidde for en kveld med lysdesign. 15 av de beste innsendingene til Get Lit-konkurransen vil være på displayet og den anerkjente lysdesigneren Pablo Pardo vil være til stede for å dømme ...

... innleveringene og hjelp til å tildele de tre premiene. Sammen med Pablo og Andy Hall ved Kunstinstituttets skole er jeg også dommer og ser veldig frem til å se belysningen som ble produsert for konkurransen.

Det kommer også til å bli vårt andre "offisielle" Design Meetup, men dette vil bli mye mer av en tilfeldig samling da vår siste, der AT løp et fullt program (vi kommer tilbake til vår vanlige programmering i høst) . Denne gangen kommer vi til å slappe av og nyte DWRs gjestfrihet - vi planlegger å sjekke ut lysekonkurransen, møte Pablo, feire de tre vinnerne, nyte forfriskninger og chatte med noen AT-ers som kan bli med oss ​​den kvelden.

Så, hvis du er en vanlig AT Chicago Meetup-medlem, en AT-leser, eller bare i byen for Neo Con, vennligst kom deg ut og bli med oss ​​for en kveld med kreativ belysning, god design, cocktailer og samtale.

Tirsdag 10. juni
6:30 til 8:30
Design innen rekkevidde
Tree Studios
10 E. Ohio