Tips og triks for Hosting et minneverdig Small Space Dinner Party
Anonim

Da jeg ble invitert til å delta i et intimt middagsselskap på Thelma på Clinton, hoppet jeg på muligheten til å se hvordan kokk Melissa O'Donnell underholder seg i sitt lille rom. Arbeidet fra et tobrennerkjøkken, hun gikk oss gjennom å lage et flerspråklig måltid som vi satt i baren. I mellom biter var jeg i stand til å plukke opp noen solide, underholdende tips. Jeg kan ikke vente å bruke på min egen (svært liten) plass.

Ta oversikt over plassen du må jobbe med og få mest mulig ut av det . Ikke la forutsetninger om hva du trenger for å gjøre et godt måltid begrense din visjon for menyen. Hele vårt 6-retters måltid ble laget og tilberedt i et kjøkken med to brennere, en halv varmluftsovn, en Crock-Pot (eller sakte komfyr), en blender og en matprosessor.

Oppnå en hjelper. Med mindre du er vert for et høyskolegjenforening eller et perfekt balansert parmatsselskap, er det sjansen for at du kanskje har noen som ikke kjenner noen. Hvis vennen din ikke er en naturlig sosial sommerfugl, kan de hjelpe deg. Mange introvert ville gjerne velge å tilbringe 20 minutter å røre risottoen over å snakke om været. Selv om kjøkkenet ditt er lite, kan du sette din venn opp med en arbeidsstasjon som vil hjelpe deg med å spise middag uten å ha noe.

Bli kreativ med presentasjon. Innså du dagen for festen at du ikke har perfekt matchet servering boller? Ikke et problem, bytt ut Pyrex- eller Mason-krukkene og få dem til å doble som unike serveringsretter.

Finn inspirasjon i dine omgivelser. Fra meny, til innredning, til samtale, kan du se hvor du bor for middagsfestinspirasjon. Thelmas Fall-meny ble inspirert av den multi-etniske, stadig skiftende Lower East Side og en kjærlighet til urban homesteading. Fra en røykfylt Mezcal-cocktail inspirert av de gamle mennene på hjørnet med sine sigarer, til rå vegansk falafel, kan du se påtrykket av nabolaget på hver tallerken. Se til omgivelsene dine for en fascinerende og organisk måte å trekke hendelsen sammen.

Overrask dine gjester med detaljer som gjenspeiler dine interesser . På slutten av natten måtte vi ta med hjem noen av håndsåpe, lys og konserver laget i huset. Du trenger ikke å gå ut på hjemmelagde gaver til dine gjester (hvis du vil, ta en titt på denne enkle såpenopplæringen), men ha en fin berøring rundt plassen som viser dine interesser eller hobbyer. Hvorfor ikke avsløre den nye sassy kryssømmen du har ferdig, fyll spillelisten med opp og kommende band du har oppdaget, eller til og med slippe noen ukjente fakta om hva maten du serverer?

Ha det gøy! En av de største fordelene med et lite kjøkken og boareal er at du kan være til stede med gjestene hele tiden. Få mest mulig ut av det fellesarealet og inviter gjestene inn i hele middagsopplevelsen. Kok mat du er stolt av, fortell en historie, og nyt kvelden til det fulle!