Denne Robot Dog Toy vil hjelpe dyret ditt angst når du er opptatt
Anonim

Har du et kjæledyr som blir litt engstelig når du går hjem? Du føler deg skyldig å forlate dem når du går på jobb eller kjører ærend, ikke sant? Hvis bare hunder forsto oss da vi fortalte dem, ville vi være hjemme igjen. Inntil det er teknologi oppfunnet som lar oss snakke med våre kjæledyr, kan du prøve denne roboten hund leketøy.

Min 8 pund Yorkie ville gå overalt med meg hvis jeg la ham, selv om han hater å gå i bilen. Han liker å være med meg mer enn han hater bevegelsessykdommen.

Han har ikke forferdelig separasjonsangst, men noen hunder kjemper virkelig med det. Det er ganske mange tegn hvis hunden din lider av separasjonsangst. Noen hunder vil bli agitert når eieren deres forbereder seg til å forlate huset, mens andre hunder vil virke deprimert. Når en eier forlater, kan en hund med alvorlig separasjonsangst ødelegge huset (i et forsøk på å unnslippe og finne eieren), urinere og / eller bark uopphørlig.

Én måte å bekjempe denne angst på er å kjøpe hunden din, TheWickedbone. Benet er ikke bare et leketøy, men det er en måte å holde hunden din stimulert, så de skjønner faktisk ikke hvor lenge du har gått.

Vi vet hvordan det er. Opptatt dager på jobb og pendling gjør at du føler deg sliten og frustrert

.

nå tenk på hvordan de får hunden til å føle seg hjemme alene, kjedelig og frustrert, med ingenting annet enn å sove, spise og vente hele dagen til du kommer tilbake, sen, ekstra sliten og ikke med utholdenhet for å gi din furre venn øvelsen, moro og oppmerksomhet hun trenger og fortjener

.

Legetøyet har mange viktige funksjoner, det er interaktivt, har følelsesmessig støtte, det er FDA-godkjent, du kan få en app på telefonen, det er lett å rengjøre, har en lang batterilevetid, og den kan tilpasses!

Den mest interessante delen om denne hunden leketøy, i tillegg til det faktum det kan distrahere hunden din fra å innse at du er borte, er hvordan det følelsesmessige systemet fungerer. Legetøyet har en rekke følelser som det sporer fra kjedelig, innhold, skremt, blir gal, kittlet, opprørt og mer.

Du kan tilbake Wickedbone på Kickstarter, der det finnes en rekke løfter du kan velge mellom med ulike belønninger.

Tren din hunds hjerne.