Thefind.com: Søkemotor for designprodukter
Anonim

Når vi søker etter noe å legge til i rommet vårt - det være seg møbler, tekstiler eller andre husholdningsartikler - vi prøver å handle i følgende rekkefølge: brukt, lokal, da bare etter at vi har brukt de to, går vi til online søk og shopping. De elektroniske alternativene for hjemmedesignprodukter er svimlende i beste fall og helt overveldende i verste fall

.

Nylig begynte vi å peke rundt thefind.com, som, hvis du åpner gjennom pointclickhome.com, nuller inn på produkter til hjemmet. Thefind.com er det som kalles "en discovery shopping" ressurs, som etterlikner etterlikning av en ekteverden shopping opplevelse av å bla gjennom produkter basert på et søkekriterium (f.eks. Merke, farge), i motsetning til "sammenligning shopping" motorer som fokuserer på pris og hvor du kan få den beste avtalen på et bestemt produkt.

For oss er dommen fortsatt ute om thefind.com er en pålitelig gateway til mindre kjente produkter, eller hvis det bare er en portal for de store gutta. Vi var imidlertid glade for å oppdage lanseringen av thefindgreen.com, en mindre database med produkter som fokuserer utelukkende på eco-produkter.

Har du lykt med thefind.com? Har du andre favoritt søkemotorer for å finne produkter til ditt hjem?

(bilde: Consumer Watch Electronic)