TeuxDeux hjelper deg med å få ditt liv i orden
Anonim

Oh Swissmiss, som om vi ikke allerede hadde nok grunner til å like deg allerede, med din alltid inspirerende blogg. Nå kommer du ut med dette enkle, men likevel elegante onlineverktøyet som hjelper oss alle å holde planen daglig med TeuxDeux. Ekstremt enkel å bruke, den nettleserbaserte appen som er utviklet i forbindelse med Fictive Kin, gjør starten på dagen og krysser opp oppgavene en fornøyelse.

TeuxDeux ble designet med enkelhet i tankene, og alt du kan gjøre med det, er et museklikk unna. Opprett en konto, begynn å legge til oppgaver på 7 ukers kalender, og deretter kan du flytte opp oppgaver hvis det er nødvendig, og det viktigste er å krysse ferdiggjorte oppgaver i ditt hjerte.

Personlig ønsker jeg at TeuxDeux ble overført som en widget, siden jeg allerede har det som virker som en milliard faner i nettleseren min. Men da oppdaget mine medredaktører at TeuxDeux gir en utmerket hjemmeside; start opp hver morgen møtt av Teuz du kan få sprekker på å fullføre dine planlagte oppgaver for hånden. Alt som hjelper oss med å huske det mylder av oppgaver, er alltid velkommen i vårt hjem.

Funksjonene inkluderer:

  • ukeoversikt
  • sjekk av ferdige oppgaver
  • slette oppgaver
  • flytte oppgaver
  • en dag bøtte (vi har for mange av disse til å selv liste)

TeuxDeux er gratis for nedlasting for å registrere deg for bruk (nettleserbasert), med mulig iPhone og andre mobile plattformer støttet i nær fremtid. Flott jobb, Swissmiss (aka Tina Roth Eisenberg)!