Et fortsatt fleksibelt alternativ til plastfrysereposer, tinnfolie?
Anonim

Spørsmål: Jeg har prøvd å redusere plast for en tid nå. Jeg er bekymret for helseproblemer, men det er også avfallsprosessen som bekymrer meg. Imidlertid har jeg fremdeles holdt de plastene som jeg allerede hadde. (Jeg trodde å kaste bort det ville bare være å gjøre mer søppel.) Eksempelvis bruker jeg plast (Tupperware) til fryseren, og også fryseposer til pre-steam-kokte grønnsaker eller sauser / syltetøy, pizzadeig etc. Jeg skulle kjøpe litt Pyrex med lokk i forrige uke da jeg plutselig skjønte at lokket var plast. Så, mine spørsmål: Hva er en miljøvennlig og fin erstatning for plastfritposer som fortsatt er håndterbare og formbare? Og hva med en fortsatt miljøvennlig erstatning for folie?

... Når vi holder igjen krukker for å gjenbruke, taper ikke kappene sine egenskaper? Skal vi bare vaske dem? Og jeg har sett rustfritt stål brukt til lunsjer, men det er ikke så miljøvennlige, er de?

PS Det er så vanskelig å overbevise familien min om ikke å presentere meg med Tupperware og andre plastrelaterte produkter. I forrige uke ga svigermoren meg to flasker med Kroppsbutikkens miljøvennlige dusjgel. Jeg bruker bare såpe, men hun var så glad for å gi meg noe miljøvennlig at jeg bare sa en lykkelig takk!

Spurt av Sandra

Redaktør: Sandra, vi har skrevet noen innlegg om emnet som ville være et godt sted å starte:

• Hvordan gi opp plastfolie og tinnfolie?
• 10 plastbryterealternativer?
• 10 plastfrie lunsjer
• Plastfrie Matlagringsalternativer (The Kitchn)

Sjekk også dette innlegget fra The Simple, Green, Frugal Co-Op på alternativer til plastfolie og andre disponible kjøkkenprodukter.

Lesere, hva gjør du i ditt hjem? Har du andre forslag til Sandra?

Har du et godt spørsmål du vil svare på? Send oss ​​en e-post og vi vil se om Re-nest-redaktørene eller våre lesere kan hjelpe deg. Bilder blir alltid verdsatt! Les mer Gode ​​spørsmål her !

(Bilde: Kryssebærpatch)