Sneak Preview: FLORs første butikk ... Åpning fredag!
Anonim

Teppeflissselskapet FLOR har hatt en butikkplass i fortiden (i Santa Monica), men det var strengt for "show" - en måte å la forbrukerne vite om deres uvanlige produkt. De har nå hoppet inn i sluttbrukermarkedene først med sin egen FLOR-butikk, her i Chicago! Vi stoppet inn for en snøforhåndsvisning i går og snakket noen bilder av butikken mens vi fikk scoop på det nye prosjektet ....

.... fra presidenten til FLOR, Greg Colando.

Den nye butikken fungerer som designstudio eller verksted så mye som en detaljhandel. Det er eksempler på alle FLOR fliser i produksjon, slik at du kan se, føle og kombinere teksturer, farger og mønstre til hjerteinnholdet ditt. Det er rikelig med gulvareal for å vise frem produktet, og et område er utpekt bare for å bygge prøve FLOR "tepper" slik at kundene kan oppleve deres designvisjon førstehånds og gjøre justeringer mens de jobber med FLOR-staben.

Et "designbibliotek" har blitt satt opp med ulike stoffer og veggdekorasjoner slik at kundene kan se hvordan FLOR-prøvene vil fungere med produkter som ligner på de de allerede har hjemme. FLOR-bilder fra årene kommer også til å stå som ytterligere inspirasjon.

Vi tror at flyttingen til en personlig detaljhandel erfaring er en smart en. Vi har lenge vært fans av produktet, etter å ha sett det personlig i andre butikker og i venners hjem - kvaliteten kommer virkelig over når du kan oppleve flisene på forhånd. Den nye butikken skal gjøre FLOR shoppingopplevelsen til en bris for Chicago-kunder.

Åpningsdag er fredag ​​19. juni kl 9. Det ligger i 1873 North Clybourn (rett ved siden av Jayson Home & Garden).

Butikk Timer er som følger:
M & TH: 9-8
T, W, F: 9-6
Lør: 10-5
Søn: 11-5

Bilder: Janel Laban