Smart utgifter: De 10 ting i hjemmet ditt som fortjener en oppgradering
Anonim

Siires eklektiske, lykkelige leilighet i Paris

Det er tre typer personer som trenger denne listen: En, par som fyller ut et bryllupregister, men allerede har alt de trenger. To, folk som har hatt de samme hand-down siden college. Og tre, alle som bare vil behandle deg selv. Det er på tide for en oppgradering.

Dette er på ingen måte en uttømmende liste heller. Tenk på det mer som en tankestarter: Hvis du ønsker å bruke litt penger og oppgradere noe rundt hjemme, er det 10 ting hvor litt ekstra penger kan gå langt i stil, komfort eller bekvemmelighet.

  1. Din madrass: Tilbring hvor du sover.
  2. Sengetøy og håndklær: Gå for boblebad i spa-kvalitet.
  3. Brødrister ovnen: Moderne smarte ovner er kraftige og nøyaktige.
  4. Blender: For smoothies, margaritas eller heck - de virkelig hyggelige kan lage suppe.
  5. Kniver: Du trenger ikke et slakteri fullt sett, du trenger bare en god, solid kokkens kniv for å gjøre 90% av arbeidet på kjøkkenet. → Kjøp grunnleggende "5 Terrific Chef's Knives
  6. Kjøkkenutstyr: Invester i et sett, eller gå stykke i stykker, og start med gryter og panner du bruker mest.
  7. Kaffetrakter: Få en frisk en med nye funksjoner, eller gå hele hog og oppgrader til en espressomaskin for å være din egen personlige barista.
  8. Garbage kan: Å, gleden av å operere en touch-mindre søppel kan som om du var en tryllekunstner-det er bare matchet av glede av at du ikke trenger å røre søppelet ditt.
  9. Bagasje: Navn merke, eller ikke, her er en sjanse til å oppgradere til noe som ikke faller fra hverandre.
  10. Vakuum: Dyson, Riccar, Miele. Uansett flyter båten din og suger støvet ditt.

Har du noe å legge til i denne listen? Hva er verdt å oppgradere, når du får sjansen?

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.