Skinny på Live / Work Space by Sculpt (It)
Anonim

Bor i en by, vi er vant til å se bygninger sammenkrammet sammen. Likevel tar det et oppfinnsomt sinn (eller et par tanker) for å gjøre en struktur passform og funksjon i et rom som spenner over en bredde på bare 7 fot 10 tommer.

Arkitekter, Pieter Peerlings og Silvia Mertens, duoen bak det belgiske designfirmaet Sculpt (It), aksepterte denne utfordringen mellom bygninger og deres Antwerpen-arbeids- / arbeidsrom. Og årsaken til at de bestemte seg for å gjøre det gjennomsiktig ...?

Det fire-etasjers, ultra-tynne Sculpt (It) -hovedkvarteret ble utformet som stablede glassbokser som en hyllest til utstillingen av det tidligere rødlysdistriktet. Den varierte neon-belysningen ble også installert for å fremkalle frøhet og til å trekke oppmerksomheten til den åpne publikasjonen. Men hver etasje i denne grundige strukturen tjener et viktig formål: arbeidsområde på bakkenivå, andre etasje er til bespisning, slapper av på tredje, og soverommet ligger i toppetasjen. Hvis du lurer på hvor badet ligger, avslører vi av og til at det er på taket.

For flere bilder og teknisk informasjon bak konstruksjonen, besøk Archinect.
Via: thecoolhunter
Bilder: Luc Roymans