Skal jeg male eller flekk på tregulv?
Anonim

Spørsmål: Jeg flyttet inn i en gammel bygning (ca 1928) i fjor sommer og har gjort en stor mengde arbeid for å få det til å se bra ut. Da jeg kommer nærmere til å avslutte veggene, takene, peisen etc., er mitt siste store prosjekt å gjøre tregulvene. Mine gulv er kjærlig, men ikke i god form. (forts ...)

Min bygning har skiftet gjennom årene, noe som resulterer i at gulvene er mindre enn perfekt nivå. Slitasje over 84 år har forlatt gulvet med et kjølig alderen utseende, men noen gikk over det med fortid med en mørk valnøtt flekk, og det er ikke bra heller.

Gulvet er ikke perfekt og vil aldri bli med mindre det er revet opp og gjort igjen. Jeg har full carte blanche når det gjelder dette stedet, ikke utleier for bygningen bryr seg om ting som gjøres til hver enhet. Faktisk har de fleste enheter hatt svært kunstneriske og stilige beboere som bor der, noe som resulterer i fantastiske transformasjoner som gjøres inni. Siden jeg elsker mitt område der jeg bor, har jeg ingen planer om å flytte i det hele tatt herfra; det er hjemme.

Spørsmålet mitt er: Skal jeg sitte helt ned i gulvet og gjenopprette eller bare male over gulvet? Jeg vil elske gulvet, men det er en stor jobb å slipe den ned, og gulvet er bare veldig gammel. Jeg er ikke sikker på hvordan det vil ta. Maleri er en latere vei ut, vet jeg, men hvis jeg finner den riktige fargen, sammen med en flott primer og noe hardt arbeid for å sand og reparere, vil det kanskje puste nytt liv i dette tregulvet. Jeg vil at dette skal vare og se bra ut i lang, lang tid. Noen forslag?

Sendt av Dale

Redaktør: Legg igjen dine forslag til Dale i kommentarene - takk!

• Har du et spørsmål? Send oss ​​dine med bildevedlegg her (de med bildene blir besvart først)