The Shot List
Anonim

Har du noen gang jobbet med en skuddliste når du fotograferer? I all min erfaring, skyting interiører, livsstil og mat til magasiner og forskjellige publikasjoner, kan det enkleste verdifulle verktøyet på jobben fylles i lommen min. En skuttliste er en veiledning, ikke absolutt. Finn ut mer om å bruke en skuddliste etter hoppet.

Når det gjelder redaksjonell eller kommersiell oppgave, bruker en kunstdirektør fotografen en skuttliste, for å sikre at alle er på samme side og alle bildene hun har i tankene, blir utført av fotografen. Listen trenger ikke å være altfor lang og komplisert, det kan inkludere ting som: bred, etablering av skudd av alle store rom, middels skudd av hjemmekontor, to detaljer om personlige gjenstander i soverom, miljøportrett av husseier osv.

Jeg synes det er veldig hjelpsom å lage en liste over ideer for å ta med meg på skudd, spesielt når jeg ikke jobber med kunstregissørens behov. Denne listen kan være så grunnleggende som å fotografere personen som gjør noe i hjemmet, fotografere personen ute i hagen, nærbilde av ansiktet, nærbilde av smilet deres og så videre.

Poenget er at du som fotograf har en plan og ikke trenger å kryptere ideer mens du er på skytingen. Denne prosessen er spesielt viktig for nybegynnere som kan føle seg ubehagelig å rette emner til å gjøre forskjellige ting for kameraet. Når du har en liste i hånden, kan du bare sjekke ting av, som om du eier denne skytingen, og du følger notatene dine. Dette er falsk det til du gjør det til skolen, folk!

Hvis du begynner å jobbe som betalt fotograf, har du denne delen av prosessen nede - arbeider med en kunstregissørs spesifikasjoner, og du får mulighet til å planlegge kreative, alternative synspunkter mens du er på jobb.

Har du laget deg selv en skuttliste før? Eller blitt overlevert en av noen andre? Hvordan har det hjulpet deg?

xoxo, leela foto magiker

Og husk å sjekke ut forrige ukes SUPER PHOTO MAGIC SCHOOL-innlegg: Finne fotografering Inspirasjon .

(illustrasjon: Leela Cyd Ross)