SF gode spørsmål: Hvor kan jeg finne Hyde Park Lounge stoler?
Anonim

AT: SF, jeg var i London forrige uke og satte seg på en av disse stolene i Hyde Park, og det var den mest komfortable stolen jeg tror jeg noen gang har satt i ...

... Nå som jeg er hjemme, vil jeg gjerne kjøpe et par til vår lille patio. Jeg har sett på nettet (ebay, craigslist, google) og kan ikke finne noe i mitt lille budsjett. Det er mange sammenleggbare stoler med armlener, men ingenting som Hyde Park stolene - trerammer uten armlener. V & A har dette i butikken, men det er litt dyrt for meg gitt valutakurs og frakt. Jeg vil gjerne finne rammene alene og deretter sortere stoffet selv. Har noen sett disse stolene andre steder?

Beste, Portia

Portia, vi empathize helt - på vår siste ferie til Mexico, hadde vi også gleden av å sitte i en stol som dette, og umiddelbart startet et søk etter vår egen. Men også som deg, fant vi det vanskelig å finne disse presise stolene stateside.

Stolene i Hyde Park er solstoler, dekk som ikke refererer til en bakgård veranda, men til dekk på et skip. Har du hørt idiomet "omarrangere fluktstolene på Titanic"? Det ville være disse.

Mens kriteriene dine er oppgitt armless og tilgjengelig i USA, er den nærmeste vi har funnet denne versjonen med våpen på Target, for $ 60. Vi har også funnet at søker etter "sling stol" gir noen flere resultater.

Kan noen andre hjelpe?

Relaterte innlegg:
• Penguin Book Deckchair

Send oss ​​en e-post med SPØRSMÅL i emnelinjen: sf (at) apartmenttherapy (dot) com
Merk: Ta med et bilde og spørsmålet ditt blir først lagt ut

Bilde: Robyn Hodson for bare planeten

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.