SF Gode spørsmål: Hjelp med våre Dogpatch Loft?
Anonim


Sasha forsett forsiktig den nåværende leietakerens ting

Hei, AT: SF! Jeg har behov for noen møbler og fargeråd til å jobbe med veggfargene i min nye Dogpatch loft! Kjæresten min og jeg flytter inn i et loft i Dogpatch-området på Potrero Hill. Vi er veldig glade for å gjøre flyttingen fra vår lille Los Angeles College leilighet og inn i vår første voksne plass. The loft er ca 1000 sq ft med 2 bad (ett i hver etasje), 16-18 ft høye tak, betonggulv, og en åpen 2. etasje soverom. Det er i utgangspunktet vår drømmeleilighet bortsett fra det faktum at vi ikke kan male veggene! Jeg har noen bilder av leiligheten, med den nåværende leietakerens ting censurert ut, så du kan se hvordan du ser oppsettet og fargen ...

... Dermed er mitt dilemma at vi opprinnelig hadde tenkt en minimalistisk moderne stil med nøytrale vegger, en blanding av svarte og hvite moderne europeiske stilmøbler med rene linjer og noen kule aksenter spredt rundt, men nå kan vi ikke male veggene, vi står fast!

Heldigvis har vi ikke kjøpt noen møbler ennå, og kan jobbe med leiligheten. Hva slags møbler og fargekombinasjoner ville fungere med veggene for å ha den moderne atmosfæren? Vil dekke den grå veggen med noe stoff være rart siden veggen er så stor? Hvilke alternativer må vi fortsatt få det utseendet vi ønsker, men jobber fortsatt med det vi får lov til å gjøre med leiligheten?

Takk!

Sasha

Hvem som helst?

Send oss ​​en e-post med SPØRSMÅL i emnelinjen: sf (at) apartmenttherapy (dot) com
Merk: Ta med et bilde og spørsmålet ditt blir først lagt ut