SF Gode spørsmål: Hjelper meg med min dusjoppbevaring Dilemma?
Anonim

hei der sf, vi har nettopp ferdig med oppgradering av badet vårt, men jeg har et dusjrom dilemma. vi har ikke innlemmet noen recess hyller for våre toalettsaker (sjampo, balsam, såpe, etc.). Vi har alltid hatt en hengende dusjkaddie, og jeg kjøpte selv den enkle, menneskelige justerbare dusjcaddyen. men jeg gikk for å installere den og innså at vår kohler purist dusjarm er for tykk for dusjen caddy å gripe det ...

... lurer på om leserens erfaring med å installere en dusjhylle eller kurv. det skremmer meg litt siden jeg aldri har boret i fliser før. Jeg er mindre bekymret for å knekke flisen enn muligheten for rustflett på våre fine nye hvite t-banen. hvis jeg gjorde dette, skal det monteres under dusjhode eller på motsatt veggen? Hvis jeg kjøper en hylle eller kurv av høy kvalitet (motiv eller ingefær) og bruker de riktige festene, burde jeg bekymre meg for rustfarging?

noen tanker? takk for hjelpen!

-meredith

Hopp inn, alle!

Send oss ​​en e-post med SPØRSMÅL i emnelinjen: sf (at) apartmenttherapy (dot) com
Merk: Ta med et bilde og spørsmålet ditt blir først lagt ut

Link: Enkel Menneskelig Justerbar Dusj Caddy

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.