September er ... Kids Design Month
Anonim

En tanke på å leve med barn : Rom kan strekke seg magisk når du vil dele din plass med folk du liker (tenk på ditt siste store middagsfest). Å leve med barn er det samme fenomenet (på en mer permanent skala): det virker bare på slutten.

Bleier, leker, bøker og klær finner alle et hjem (og de tar ikke over). Bathtime gjør badet til et sted du bruker mye tid på. Kjøkkenet får en trening (som gjør klesvask), og du blir effektiv og smart om plass og produkter. Det fungerer fordi du jobber hjemme som aldri før. Det fungerer annerledes for forskjellige familier, men til slutt er hjemme hjemme.

Når det er sagt, legger familiemedlemmer til at "ting" i huset øker, noe som er utfordrende. Bestemme hva du virkelig trenger for barna (vs hva alle forteller deg at du burde ha) er det første skrittet for å henge seg til sunnhet i et lite rom. Leter du etter ting som er godt utformet og fint å se, hjelper også. Dette er det vi leter etter denne måneden (sammen med vår "vanlige" programmering).

I september blogger vi bort på AT, går tilbake til en rutine hjemme (REAL middager hver kveld, gjør lunsj på skolen, cello leksjoner ...) og får vår leilighet til å se bra ut og løpe jevnt (høstrengjøring, noen?). Slutten av sommeren sporer oss ofte for å begynne å forberede nestet for de kalde månedene fremover. Å dømme fra antall spørsmål vi har mottatt, er du.
Hold spørsmålene som kommer, og ikke glem å ta bilder av hva du oppnår hjemme. Vi vet at det skjer prosjekter, cocktailpartier holdes, nye farger blir introdusert, møbler og kunstarbeid blir brakt hjem. Ta et bilde, last det opp til flickr og merk det med apartmenttherapychicago. Vi vil gjerne se ditt hjem, ca september 2006.

Bilde: "Really Happy" fra The Suburban Seventies: Fotografier av Bill Owens.