Real Life on Screen: Film og TV-tegn med Forfriskende Relatable Apartments
Anonim

Ofte viser våre favoritt tv-serier og filmer drømmende leiligheter som er ganske urealistiske for personene som bor i dem. Du vet, de hvor din kvintessens brøt 20-noe på en eller annen måte gir råd til å leve i fanget av luksus til tross for å være i økonomisk ruin? Når det er sagt, her er fem TV- og filmkarakterer med praktiske, realistiske leiligheter som ser ut som mine og dine. Endelig en pause fra hele leiligheten misunnelse.

Abbi og Illana fra Broad City (over)

Abbi og Illana er dronningene - eller kweens, som de foretrekker - å være unge og brutte i New York City. Om dagen forfølger de hvilken ordning Illana har stekt og om natten bor de i leiligheter som faktisk reflekterer deres beskjedne budsjetter. Abbi, de mindre heldige av de to, lever med en jente som aldri er rundt, men hvis freeloading kjæreste aldri forlater. Mens hennes sted er lyst innredet med husholdningsartikler sannsynligvis fra Urban Outfitters clearance-delen (og hun setter hennes stash av Bed, Bath og Beyond kuponger til god bruk, selvfølgelig), er hennes stue og knapt det kjøkkenområdet tatt over av " Bevers "som spiser all sin mat og spiller videospill på sofaen 24/7. Hennes eneste trøst kommer fra å løpe inn i hennes hunky nabo, Jeremy.

Enid og Becca fra Ghost World

I denne kultklassikeren basert på den kjære tegneserien med samme navn, har de kyniske beste vennene Enid og Becca nettopp uteksaminert videregående skole og mellom mocking folk i sin lille by og commiserating i deres nihilistiske tanker på lokal middag, får de sin første leilighet . Det er kjeft, det er kitsch (kan du si Kool-Aid farget tepper?), Det er det som en første leilighet for to uvanlige tenåringer skal se ut.

Peggy Olson fra Mad Men

Den industrielle sekretæren, som er omskrevet av tekstforfatteren, har også blitt flyttet opp hjemmefra i løpet av syv sesonger av Mad Men . Hun går fra å bo sammen med sin mor, til å leve med kjæresten sin, til slutt å bli utleier av en hel bygning. Men selv sistnevnte oppsett er ikke glamorøst. Hun bor alene redd for den lille gutten som kommer opp til å bruke TV-en om sommeren, og hennes innredning setter den "ydmyke" i ydmyk bolig. Hennes leilighet er definitivt livlig, men det er motsatt av de slanke tallene hennes medarbeidere bor. Likevel er det ingenting som et eget rom.

Sophie og Jason fra fremtiden

Flertallet av Miranda Julys andre spillefilm, The Future, finner sted i et 30-parets par Los Angeles-hjem når de navigerer i forholdet deres og forbereder seg på å ta inn en skadet katt. Snarere enn å sette seere gjennom 90 minutter av leilighets misunnelse, gir filmen en beskjeden plass som er hyggelig, men så unapologetically gjennomsiktig. Pastelldukstrimler tjener som en provisorisk soverommet gardin og ikke-beskrivende gjenstander henger i tilfeldige deler av hjemmet (f.eks. Kikkertet som henger fra en lysarmatur).

Dante Hicks fra Clerks

Clerks åpner minneverdig i Dante Hicks 'soverom. Et anrop fra sjefen hans sender en sovende Dante tumbling ut av skapet sitt, slamming i kanten av sengen, som er mindre enn en fot unna. Han har blitt bedt om å dekke et skifte på jobb - til tross for å ha stengt natten før - og kameraet panner for å vise oss innholdet i rommet sitt som beviser at hans jobb er altfor utmattende for ham å gjøre tid for interiørdesign. Dantes seng er utsmykket med ingenting annet enn et montert ark og en panting hund. Hans fastnettelefon hviler på klesvasken, som har spratt ut de fleste klærne på gulvet, og veggene er ufargede. En troverdig skildring av et overarbeidet nærbutikkens kontoristens soverom - selv om han er en hip karakter i en indie svart og hvit film.