Trekke tilbake draperne: Sett dekorasjon avdekket
Anonim

Leter du etter noe å gjøre denne helgen? Gå over til Akademiets fjerde etasje galleri og sjekk ut denne flotte (og gratis!) Utstillingen satt sammen av Set Decorators Society of America. Vi får så mye inspirasjon fra filmer og show, og her er en mulighet til å se hvordan det virkelig kommer sammen. Utstillingen løper til 24. august. Høydepunkter og lenke etter hoppet ...

[Bilde fra AMPAS]

Fra AMPAS:
Som en del av produksjonsdesignteamet er set dekoratøren først og fremst ansvarlig for å gi et nivå av fysisk realitet til miljøene valgt av filmens regissør og produksjonsdesigner.

Uansett om det er et tegns soverom, kontor eller hemmelig skjult, har plassen å formidle noe om karakterens personlighet, tidligere erfaring eller nåværende emosjonell tilstand på bare noen få sekunder av skjermtiden. Sett dekoratøren gjør de store, små og store beslutningene om møbler, stoffer, farge, personlige gjenstander og overflod av gjenstander som gir publikum et vindu inn i karakterens sinn eller hjerte.

"Pulling Back the Drapes" fremhever det kreative arbeidet til følgende artister:

Larry Dias, Indiana Jones og Krystallkullens Rike - For Indiana Jones å bli enige om en siste caper, måtte eventyret være fantastisk. Hans hjemmebibliotek og skrivebord på utsiden sier mye om Indys fortid og hans interesser.

KC Fox, glemmer Sarah Marshall - Blant de mange innstillingene i denne moderne romantiske komedien er en forseggjort hawaiisk hotellsuite, som er gjenopprettet i Academy Gallery.

Lauri Gaffin, Iron Man - The Marvel tegneserie karakter kommer til liv i noen fantastiske omgivelser, inkludert et re-created grotte sett.

Anne Kuljian, The Mummy: Drake Keiserens Tomb - Denne installasjonen har store størrelser inspirert av lokale kinesiske kunst teknikker og gjenstander - alt til "stor" effekt.

Jan Pascale, The Spiderwick Chronicles - Basert på en vellykket serie romaner for unge lesere, krever denne produksjonen uvanlig, og noen kan si hjemsøkte miljøer, inkludert en mystisk loft, gjenopprettet i et gallerialkove.

Leslie Rollins, Get Smart - En reproduksjon av Chiefs Office inneholder referanser til den opprinnelige TV-serien fra en generasjon siden.

Susan Bode Tyson, Baby Mama - Hovedkarakter soverommet er et fokuspunkt i denne moderne husholdningenes komedie, hvor en vellykket, men barneløs utøvende leder en kvinne til å føde henne.

For mer informasjon, sjekk ut arrangementet på AMPAS, og se flere detaljer på Set Decorators Society of America.