PlantTherapy: Denis og Christon Flowers
Anonim

Jeg elsker å besøke blomsterbutikken og plukke opp litt kunnskap med mine blomster. Denne uken jeg besøkte med Evan på Denis og Christon Flowers (1119 Madison Ave - 83rd og 84th). Evan har jobbet for sin fars Madison Avenue blomsterbutikk siden han var ti år gammel. Han har alltid noe å dele.

Åpne lysbildefremvisning

På denne dagen diskuterte vi tips utover de grunnleggende omsorgstipsene som kan hjelpe en blomst se bedre og vare lenger. Evan viste meg et enkelt triks for å holde roser ser opp. Jeg har ofte hatt noen roser i gjengen som ser ut til å gå sløv. De dør ikke

.

de bøyer bare hodene sine og lever ut livet deres stirrer på benken min.

Årsaken til dette, ifølge Evan, er at blomstene tar for mye vann og blir tunge. Enten må du avlaste dem av denne vannvekten (som kan gjøres for hengende tulipaner), eller hjelpe dem med å støtte den.

Evan satte raskt inn enden av noen blomsterhandlere i den øverste delen av stammen for å stramme den opp. Han setter så ledningen rundt, og skaper en øyeblikkelig støtte (se bilder). Ledningen forstyrrer ikke blomstens levetid eller evne til å blomstre.

Evan understreket viktigheten av å skifte vann ofte og holde blomster i riktig, konstant temperatur. For å vise strømmen til rent vann og konstant temp. han trakk en lilje ut av kjøleren som fortsatt var sterk etter to uker. Han krediterer den daglige vannforandringen over alt annet.

Evan bestemte seg for å legge ut de grunnleggende tipsene han gir sine kunder på butikkens hjemmeside for alle å referere - en veldig nyttig guide for alle kutteblomster.

Matt N.

MERK: NYBG i helgen:

Grand Opening of the Home Gardening Center
30. september til 2. oktober 2005

"Bli med oss ​​når vi åpner denne rekke nye og omdesignede modellhager og skjermer, hvis planting og programmer er designet for å lære noen hvordan å skape en vakker, produktiv, problemfri hage."

Et inspirerende utendørs klasserom, den perfekte innstillingen for å lære litt mer om planter.

Åpne lysbildefremvisning