Palm Springs Getaway: Korakia
Anonim

Snakker om å holde seg i seng litt lenger, brukte vi helgen på å få litt trengte avslapning på et sted som ble anbefalt til oss av andre AT'er. Ja det er i Palm Springs, men for en forandring var det ikke noe Mid Century om det:

Korakia ligger midt i sentrum av Palm Springs, rundt hjørnet fra Orbit In og Del Marcos. Men for ikke å være cheesy, føles det en verden unna. Det er ikke et snev av midten av århundret eller swingin 60-tallet. Møblene er rustikk, arkitekturen marokkanske og dusjer laget av stein. Det føltes som å være veldig veldig langt borte fra alt (som var akkurat det vi trengte). Pluss personalet er utrolig vennlig, de serverer deg popsicles når du kommer dit (og de legger ut fersk mynte te hver ettermiddag) og du kan enkelt sjekke ut noen sykler for å gå cruising rundt nabolaget. Priser er helt rimelige. Bare vær sikker på om du bestiller online for å gi dem en samtale slik at de slår på et par timer før du ankommer.

Vi fant dette gjennom fjorårets tråd på Best Desert Getaways og nevnte det også i et innlegg på maurisk stil, kalt A Little Moor.