Utemøbler for mindre
Anonim

Ta en titt på hagemøbler nylig, gode ting er, vel, kostbar. Heldigvis er hagen et sted hvor en liten fantasi går langt. Her er noen ideer for å komme i gang ...

  • Tenk det opplagte: Ta et nytt blikk på billige gjenstander fra maskinvarebutikken. En omkastet pott og en dør lage et bord, en interessant gate kan være en trellis for klimaanlegg for å vokse over, en metall verktøykasse kan være en planter.
  • Maling er den store unifieren : Matchet loppemarked eller Craigs Listfunn kan gjøres til et søtt sett med et godt lag med lys maling. Hagen er et sted hvor matchy-matchy er et pluss.
  • Utendørs stoff hjelper : Bruk det til å lage ditt eget lysthus eller lage puter for dine mismatched stoler. Eller avgi stolene helt og spred pute rundt en lav urn eller kolonne toppet med en rund glass topp for en umiddelbar uteservering.
  • Eventyrlys og grønthet gjemmer mange sanser Selv det mest sparsomt dekorerte utendørsområdet kommer til liv hvis det er velstelt, frodig og opplyst med feelys, votives i enkle glassholdere eller hengende lanterner.

[bilde via AndreWeason's Flickr]