Ohdeedoh Kids 'Color Contest Entry # 23: Primary Fun!
Anonim

Flere bilder og stemmer under Jump

Navn: Jasmine
Sted: Austin, TX
Barn: Atticus, 18 måneder

Inspirasjon: Mine favorittfarger er himmelsblå, solfylte og lyse rødt. Jeg samler vintage Fisher Price leker og visste at hvis jeg hadde en gutt eller jente, ville det være barnehagen til barnehagen ...

Inspirasjonen fortsatte: Jeg malte krybben, skap og gyngestol i disse farger, og skapet er foret med røde papirpaneler som Tord Boontje designet for Target i 2006. Vinduet er et panel av stoff fra IKEA, der jeg stryket på bilder av alle Atticus venner og familie (fordi så mange av dem bor så langt unna).

Bortsett fra krybben, kan alle møbelene vokse til godt utover infanthood (skiftbordet er et skrivebord med Star Wars-figurer for skuffen trekker). Vi elsker å bruke en IKEA Expedit i skapet for hans kommode fordi det kan gjøre dobbelt plikt for sin leketøylagring også. Det er et morsomt, lyst og lunefullt rom å være i!

Tips for bruk av farge: Bruk fargene du foretrekker å være i. Ikke vær redd for å gå bonkers! Se deg rundt hjemme for inspirasjon. Bare fordi han / hun er en baby betyr ikke at du er begrenset til pasteller. Tenk også på hvordan du vil at rommet skal utvikle seg etter hvert som han / hun blir eldre. Bortsett fra barnet ditt, bruker ingen mer tid der inne enn deg!

Brukte farger: Veggmaling: Valspar Sunny Yellow
Barneseng: Delta Luv malt med Krylon Color Creations Kids i "Bo Peep Blue"
Skrivebord / skillebord: Craigslist, malt med Krylon Color Creations Kids i "Bo Peep Blue"
Putetrekk på Ikea sofa: Retro Rocket Pals stoff av Michael Miller
Kunst: Håndlaget Mr. T bilde med gullglitter encrusted brev 'A'
Leker: Vintage Fisher Price, Little Tikes, Step2, Star Wars, og en eklektisk blanding jeg samlet gjennom årene

Flere flotte barnes farge: lenke til alle innlegg

Liker å bli med i konkurransen ?: Link til Entry Form