NY gode spørsmål: hvilken størrelse og farge puter skal jeg kjøpe?
Anonim

Kjære AT,

Da jeg kjøpte og renoverte min lille co-op i fjor, hadde jeg sitteplasser innebygd langs de doble vinduene i både min stue og soverom.

For øyeblikket har jeg bare puter oppstøttet i hjørnene (venstre side, begge rom) hvor jeg strekker seg ut, og jeg holder små lamper eller stearinlys i motsatt hjørner (som har mer begrenset sitteplasser tilgang på grunn av hyller eller a / c) ...

(Merk: Ta med et bilde av problemet ditt og spørsmålet ditt blir først lagt ut.
Send spørsmål til e-post og bilder med spørsmål i emnelinjen til:
newyork (at) Bloggurat (dot) com)
Link til alle gode spørsmål

Nå lurer jeg på hvilken størrelse puter eller puter jeg burde få på setene.

Skal jeg ha en egendefinert pute laget for hvert rom som dekker hele plassen (og vil du foreslå en lang pute eller noen som sammen dekker hele plassen slik at det blir bedre å rengjøre flekk hvis det er nødvendig) eller bare et par puter for hvert rom som passer fra venstre-veggene der jeg lener meg helt til under de faktiske vindusområder hvor peope ofte sitter?

Eller bare flere spredte puter?

Setet bredder er tynnere enn normalt for å passe til alkov vegger: soverommet sitt bredde (ikke inkludert 1 "av ytterligere lengde forlengelse) er bare 10" og stuen er 12 ".

Også, foreslår du solid farge (kanskje tilsvarende de lime-green Series 7 stolene bare synlige i begge rommene?) Eller mønster (noe kanskje som hvitt med stort svart kursiv script?)

Det er vanskelig å se på bildene kanskje, men grønn, rød og gul er mine hovedfarger (kjøkken på vei til stue er hvitt med grønne mosaikkfliser)

Takk! Elizabeth