Novophone Retro Håndsett
Anonim

OK, vi anerkjenner fritt til en kjærlighet til alle ting retro, fra 8-trackspillere til MCM-møbler. Vi prøver å balansere den kjærligheten til retro med en hengivenhet for små oppdaterte gadgets, og er alltid glade for å finne måter å gifte seg med de to (som å spille en iPod gjennom en 1970-årig radio). Etter en maraton-mobiltelefon økt i går kveld, førte til en trang og smidig skulder denne morgenen, begynte jakten på et nytt håndsett - da vi fant denne, visste vi at vi var forelsket ...

Dette stilige tilbudet fra Novophone er et ekte gammelt skolehåndsett kablet til bruk med mobiltelefon. Hvis den leveres med en 2, 5 mm jackstandard, og Novophone tilbyr en rekke adaptere for å gjøre den funksjonell med de fleste mobiltelefoner. På bare $ 24.95 og med en levetidsgaranti er dette håndsettet et praktisk alternativ til hands-down enn det siste ørepartiet vi fikk fra mobilselskapet vårt, som var dyrere, mindre attraktivt og brøt bare forbi 30-dagers returperioden .

Vi har ikke en fast telefon, og selv om dette håndsettet absolutt ikke hjelper når du går eller kjører, vil vi plukke opp en til bruk hjemme. Vi er ganske sikre på at vi bare smiler på begynnelsen av hver telefonsamtale; Vi vil gjerne høre fra noen som faktisk har brukt ett av disse telefonene.