Ikke alle 4G er opprettet like: HSPA + VS LTE
Anonim

Mobile Carriers har vært touting kommende 4G som neste standard på mobilt internett. Nå hevder alle operatørene at de har det raskeste nettverket, og legger videre til tilsynelatende tilfeldige bokstaver, som HSPA + eller LTE, for å markedsføre sitt nettverk. Fortsatt ikke vet hvilket nettverk som er raskest? La oss fjerne luften for deg her ...

Hvilke bærere hevder som "4G" kan egentlig skilles i tre forskjellige kategorier eller tre forskjellige trådløse teknologier:

HSPA +: Dette er en av de tidligste "4G" -teknologiene, og den er vedtatt av amerikanske transportører som T-mobile og AT & T. Selv om det ble markedsført som "4G" av disse bærerne, er det virkelig en forbedret versjon av sitt eksisterende HSPA 3G-nettverk. Ved 84 Mbps / s nedlasting og 22 Mbps / s opplasting, er denne teknologien teoretisk saklig blant "4G" -nettene. Strengt tatt bør dette ikke engang kalles 4G av mange anerkjente standarder. Men for de som ser på den nylig annonserte iPhone 4S, er dette den raskeste standarden den vil støtte. Siden AT & T er den eneste operatøren som tilbyr standarden, vil teorien AT & T iPhone 4S være den raskeste blant de tre transportørene.

WiMax: En standard som tilbys av Sprint i samarbeid med Clearwire her i USA, er dette virkelig den første 4G-nettverksplasseringen. Sprints HTC Evo 4G er den første mobiltelefonen som vedtar denne standarden, noe som gjør den til den første 4G-telefonen i USA. Ved den øverste teoretiske hastigheten på 128 Mbit / s nedlasting og 56 Mbit / s opplasting, gjør den raskere enn HSPA +. Sprint har imidlertid nylig annonsert overgangen til LTE-standarden. Fra det vi ser, ser det ut til at WiMax kan være en døende standard her i USA.

LTE: Dette er de store trebrevsordene i mobilteknologi. Verizon har nylig startet sin testkjøring for denne standarden med AT & T følgende drakt, selv om Sprint nylig annonserte overgangen til LTE. Dette som det ser ut, ville være den neste standarden på mobilnettverk. Den teoretiske hastigheten med den forventede oppdateringen, klokker med 1 Gbits / s nedlasting og 100 Mbits / s opplasting, dette er den raskeste standard tilgjengelige stateide. Men siden det er en relativt ny standard, har den fortsatt ikke blitt distribuert mye, men din erfaring kan være mer ustabil.

Nå som du vet at alle 4G ikke er opprettet like, vil du kunne ta en mer informert beslutning når du velger din trådløse operatør. Gi oss beskjed om hva du synes i kommentarene nedenfor! Sjekk ut vårt detaljerte innlegg på Clearwires WiMax 4G.