New York er den sketteste byen i Amerika, New Report Finds
Anonim

I den nyeste data-analytics-nyheten fra Captain Obvious har en ny rapport kvantifiserbart kalt New York City den skiteste byen i Amerika - langt. Ledende de 40 største byene i USA på kombinerte skillefaktorer som samlet av EPA, US-folketellingen og American Housing Survey, ble Big Apple ansett å være spesielt råtten for sine over- og utover kull- og gnagereproblemer.

Uten tvil, i de tettest befolkede steder i landet - ville det bli mye pågående nekter og relaterte problemer i Manhattan og de omkringliggende byene i 11 millioner mennesker i 300 kvadratkilometer, fra 2016.

Men ifølge en ny rapport fra rengjørings- og vaktmannsfirmaet BusyBee, blåste New York City helt renere konkurransen fra andre topp-metroområder med en forbløffende mengde søppel, skadedyr og luftforurensning.

Klikk for å forstørre

Den infografiske (over) sammenligner og rangerer de 40 største t-baneområdene ved hjelp av en algoritme som kombinerer faktorer som søppel, skadedyr (mus og kakerlakker), befolkningstetthet, luftforurensning av partikler og nitrogenforurensning fra data fra tre store regjeringer byråer. De resulterende rangeringene fant at - i nr. 2-spot etter NYC - Los Angeles og så er andre store amerikanske metros bare halvparten så skitne som Manhattan, om det er engang.

De fem største byene i USA etter befolkningstettheten (i rekkefølge) var New York City, San Francisco, Boston, Miami og Chicago - men de skitne byene (i rekkefølge) var:

  1. New York City
  2. Los Angeles
  3. TIE : Chicago (for søppel), Houston (for skadedyr)
  4. TIE : Philadelphia (for søppel), Miami (for skadedyr)
  5. TIE : San Francisco (for søppel), Atlanta (for skadedyr)

Som hjemmehørende Bostonian, ringer jeg en seier på den 3 tettest befolkede byen i landet som bare rangerer på # 14 på den skitne o meter - spesielt i forhold til min (mye mindre, mer miljøbevisste og mye mer viltvoksende) nylig vedtatt hjem for Austin, TX klokke i # 16.

Hvis denne nyheten lyder så deprimerende til deg, bør du vurdere denne inspirerende vinkelen: Ikke alt det kullet slutter i deponi, takket være søppelholdere - den mest ekspert som er New York Sanitation Department arbeidstakere selv. Ved en av byens garasjer i East Harlem har søppelkolleger samlet en utrolig skatt i søppelmuseet lageret helt skapt av funnet gjenstander fra sine ruter.

Andre steder i utlandet har sanitærarbeidere i Ankara, hovedstaden i Tyrkia, åpnet et offentlig bibliotek bestående av bøker som er funnet i søppel, ifølge CNN.