NBA-spillere hater å gå til IKEA, også
Anonim

Da vi skrev om frykten som overvinter oss før en IKEA-tur, fikk vi mange svar - noen fra andre personer som har hatt pre-traumatisk IKEA syndrom, og andre fra folk som gleder seg hele måneden til en helg på megastoren (Janel er en hard-core IKEA elsker). I går oppdaget vi en annen IKEA-hater, Portland Trail Blazer Channing Frye. Klikk nedenfor for å se hva han har å si om det ...

Han skriver om sin sommerferie på bloggen sin, sier Channing: "Jeg bestemte meg for å begynne å jobbe rundt huset og la meg fortelle deg: Hvis noen aldri har vært i Ikea på en lørdag, ber jeg deg for din egen sunnhet, ikke gå, det er en dyrehage, jeg har aldri vært på det stedet, og jeg håper å aldri gå tilbake. Jeg bestiller det jeg trenger fra Internett-katalogen. Det var pandemonium der ute, men jeg overlevde. så morsomt. Jeg trodde aldri at en dag full av shopping med jenta ville være så slitsomt. Jeg går aldri til Home Depot eller Ikea eller Bed, Bath n Beyond, det er bare ikke min ting. "

Takket være min basketballbesatte mann, Steve, for å sende meg denne linken og gi meg ideen til denne innleggstittelen da han fortalte meg, "Se, NBA-spillere hater å gå til IKEA også."

Les mer av Channing Fryes blogg her.

Bilder: ChanningFrye.com