Navigon 7200T: Funksjonell og Cool-To-Look-At-funksjoner
Anonim

GPS-navigatører blir stadig vanligere enn vi hadde opprinnelig trodde de kunne være da vi begynte å se dem noen år tilbake. De er den neste bølgen MP3-spilleren; i begynnelsen hadde noen få forskjellige redigeringsprogrammer, men nå begynner flere og flere mennesker å få dem. De gir selv GPS-navigatører unna når du kjøper et sett med dekk på en lokal butikk. Men hvis du ønsker å kjøpe en, eller ønsker å oppgradere den du har, er Navigon 7200T luksuriøs og fullpakket med funksjoner. Vi skulle ønske at det ville vært her i tide for våre augustflukter.

Navigon 7200T treffer butikkhyller og nettbutikker i oktober 2008 for 449 dollar.

De nye funksjonene inkluderer:


  • Gratis sanntids trafikkoppdateringer for livet.

  • On-Screen Speed ​​Limit Dsplay.

  • Stemme destinasjonsoppføring: Angi destinasjonen ved å snakke adressen.

  • Landemerkevisning 3D: Textured 3D landemerker over hele USA og Canada, som Empire State Building og White House, virkelig hjelp med de "jeg vet ikke om dette er min tur" øyeblikk.

  • Reality View Pro: Viser realistiske 3D-visninger med faktiske veiskilt og veibeskrivelse for praktisk talt alle motorveier og utkjørselen.

  • Lane Assistant Pro: Hjelper deg med å gjøre en kommende exit eller sving med et lane kart komplett med piler og faktisk vei geometri.

  • Den integrerte Bluetooth-høyttalertelefonen lar deg holde samtaler uten forstyrrelser, pluss dine kontakter lastes ned automatisk for ett-trykksoppringing.

  • Zagat Bedømmelser og anmeldelser. Viser hvor du skal vin, spise og slappe av med en innebygd Zagat guide for restauranter, hoteller, nattklubber, attraksjoner og golfbaner.

Vi venter på døren til Best Buy bare for å få tak i noen av de flotte grafikkene. Det eneste problemet vi har med vår GPS er at det noen ganger er vanskelig å virkelig fortelle hvor du er i en ny by med bare de skarpe linjene over hele skjermen. Landemerker, trafikkskilt og hastighetsgrense skjermer vil alle være gode på lange veisturer.

[via CrunchGear]