Min parti: Israel
Anonim

Hvis du vurderer en bokfest for en bursdag eller dusj (vi stemmer ja), sjekk ut Jennifers sjarmerende fest for inspirasjon: Jeg ville bare ha noe morsomt og fargerikt for hans bokfest. Jeg gjorde det et poeng å ikke overdrive "bok" -temaet. Jeg ville ikke ha bokformede kaker eller få alle til å bruke lesebriller, ikke noe for corny.

Våre invitasjoner ble designet av mannen min og jeg for å inkludere bildet av en åpen bok og innlemme våre farger - rød, gul og sølv. Det er det eneste temaet jeg fastholder i ubarmhjertig - farger.

For mat hadde vi noen av hans favoritter som pærer og toast. Vi toppet brød med Havarti-ost fordi det var en av de første tingene jeg spiste etter mitt lange arbeid med ham. Jeg var sulten og det smakte for godt den kvelden. Tåpelig men sentimental. Vi hadde kronformede kaker fordi Israel betyr "Guds prins" i Bibelen. Vi hadde også fylte røde og gule kirsebærtomater for å innlemme fargene, og jeg ansatt familie og venner til å lage bestemte retter slik at jeg ikke ville bli brent ut.

Jeg dekorerte kaker, kjøpte og gjorde innredning i de 3 farger. Det meste ble gjort: de spraymalte dyrene, mat, kaker, krans, hans matchende bib og invitasjoner. Vi visste at siden dette var Israels første bursdag, ville det ikke være mange venner eller spill, så vi prøvde å gjøre det ungdommelig og imøtekomme våre voksne gjester også ved å ha rikelig med god mat. Han var begavet med bøker, og så mye som jeg ville ha likt å lese litt med noen av hans favoritter, var den stakkars fyren utmattet og klar til å lure etter en time eller så. Jeg tror det var søtt og morsomt, noe vi kan se på igjen med gode minner, men var på ingen måte over-the-top!

Takk Jennifer! Selv om denne festen var bestemt ikke et uhell, anbefaler vi hjertelig et besøk til Jennifers blogg, A Merry Mishap (og sjekk ut Israels nydelige soverom).

Vi elsker en god fest! Hvis du vil dele de gode ideene og bildene fra barnets feiring med Ohdeedoh-fellesskapet, send inn ved å sende inn "My Party" -skjemaet.