Flere Transformers Peripherals: Fra Mus til USB Hubs
Anonim

Vel, vi har nettopp gjort en liten oppdagelse. Det finnes flere enheter i forkledning tilgjengelig der ute for alle dere Transformers nøtter. Transformatorer er ganske nær LEGOs i deres universelle appell til det mannlige kjønn, siden de alle pleide å være små gutter på et tidspunkt. Transformering av roboter er ganske enkelt kult. Jeg kan gjerne huske Transformers som kunne gjøres til 3 forskjellige former eller de som satt sammen for å lage en gigantisk robot.

Etter å ha postet om Ravage USB-flash-stasjonen, tok det oss ikke lang tid å finne en rekke andre transformatorbaserte USB-enheter der ute. Vi har nettopp funnet Grimlock og Trypticon Transformers-musene. Vi vet ikke hvor funksjonelle de egentlig er, men de kan være noe morsomt å rote med mens du jobber med ting på jobb. Det finnes også en rekke andre USB-enheter. Vi har sett USB-hubber og kjøligere USB-hubber!

Så hvis du savnet muligheten til å forhåndsbestille Ravage USB flash-stasjonen, kan du gå rett fram og forhåndsbestille disse nye enhetene, som alle vil være tilgjengelige fra og med september. Selv om de ser ut som leker, er de laget for voksne! Jeg vet ikke hvor godt musene egentlig skal fungere, de ser ikke veldig ergonomiske ut, men for litt moro ser de ganske svulme ut. De er litt dyre skjønt. Du må bruke $ 60 for dem. Det er samme pris for Blaster USB-hub, som virkelig ser kult ut. Hittil er decepticon-transformatorer for det meste tilgjengelig. Du kan satse på at Autobots kommer til å dukke opp snart. Faktisk er en Tigatron USB-flash-stasjon tilgjengelig akkurat nå, og jeg liker hvordan det ser ut! Sjekk ut den komplette linjen med Transformers periferiutstyr her. [via Designboom, bilder via BigBadToystore]

Flere transformere
USB-minnepinner i forkledning!