Flere og flere mennesker vil pensjonere tidlig, og i disse byene kan du faktisk
Anonim

"Vi bruker mer tid på å klikke" like "enn vi planlegger å bli pensjonert."

Det var en Prudential Investment Planning Billboard som snappet meg ut av hodet mitt og tilbake til virkeligheten - en trist, sardonisk chuckle rømte min munn mens jeg leste den høyt. For sant.

Prudential har det helt riktig, i det minste for meg personlig (og statistisk for de fleste amerikanere): Selv når jeg stirrer 40 i ansiktet, har jeg nok brukt mye tid på å dagdrømme om hvordan det ville være å pensjonere tidlig enn jeg har faktisk sitte ned og lagre for det. Som journalist i digitalalderen bruker jeg uten tvil en uvanlig mengde tid på sosiale medier - og til og med som et tidligere budsjettutgivelse for livsstilsklient, ikke nok tid på økonomisk planlegging.

Ifølge en nylig undersøkelse fra Business Insider og MSN, sparer tusenårene ikke nesten nok for pensjonering - og bunnhalvdeler som jeg er farende enda dårligere - enda mer enn halvparten av vår samlede kohorte (eller opptil 67 prosent av amerikanerne i dag mellom 18 og 44 år) sa at de ønsker å slutte arbeidsverdenen før eller før 65 år.

Populært av "hacking" -bevegelsen som ble brakt av teknologi, og bestselgende forfatter / podcastere som Tim Ferriss (av The 4-Hour Workweek), ideen om å "jobbe smartere, ikke vanskeligere" og komme til et sted hvor du kunne tenke finn arbeids-livsbalanse - kanskje til og med pensjonere tidlig - har blitt en slags moderne mantra. Det virket til og med muligens oppnåelig til tider for et økende antall mennesker rundt om i verden.

House Tour: Et kreativt par ekko park Hjem med sparsomme skatter

Hvis du er villig til å hente og flytte - muligens utenfor din komfortsone, til en by hvor du kanskje ikke kjenner en eneste sjel - så har Forbes funnet tidlig pensjonering ikke så mye av en drømdrøm.

Denne måneden publiserte de en liste over de 10 beste byene hvis du vil pensjonere tidlig - og resultatene er ganske mye som forventet. Ingen steder på kysten ble listen, heller ikke større, mer populær (noen kan si hipster) byer. Med tre steder i Tennessee (inkludert topplassen), tre steder i Texas, pluss en i Arkansas og Mississippi, er Sør hvor det (det er tidlig pensjon) er på.

Her er en titt på de på toppen:

1. Knoxville, TN
2. Memphis, TN; Sherman, TX; Benton Harbor, MI (slips)
3. Wichita Falls, TX; Jonesboro, AR (slips)

For å se hele listen over byer, og metodikken bak hvordan de ble valgt, gå til Forbes.com.