Moby Dick: En Pop-Up Book
Anonim

(Hei til Tammy, en av fire bloggere prøver å få et sted på Ohdeedoh-redaksjonen. Kommentarer er velkomne!)

Til tross for å ha en litteratur grad, har vi aldri vært i stand til å avslutte Moby Dick. Det er, til nå. Som det viser seg, hjelper bilder virkelig.

Dette prinsippet er spesielt sant når bildene gjengis gorgeously i tre dimensjoner av kunstneren Sam Ita, tidligere lærling for å mestre papiringeniør Robert Sabuda. Kvaliteten på kunstverket hever denne heftige tome fra barnas bok til alle aldre salongbordsbok.

Historiens drama og kompleksitet kan ha vært litt tapt på vår treårige (bokens mottaker, selv om boken er offisielt rettet mot 4-8 settet), men de utrolig forseggjede popupelementene holdt ham opptatt for en solid time på en regnfull dag, og det sier noe.

I tillegg, hvis det er noe bedre enn en førskolebarn som sier: " Hvorfor ville Moby Dick ødelegge Pequod? " Kan vi ikke forestille oss hva det kan være.

Finn det på Amazon.

-Tammy

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.