Maxines vintage solskinn
Anonim

Navn: Maxine (2)
Sted: Grand Rapids, MI

Fargeinspirasjon: Dette rommet var opprinnelig vårt gjesterom, og noen ganger er det fortsatt, så jeg ønsket å gjøre det lyst og morsomt for min to år gamle, men ikke overveldende for våre gjester. Gulvet var allerede blå, så jeg ønsket noe nøytral, men munter for aksentveggen. Jeg valgte en blek, buttery gul som legger varme til rommet, men konkurrerer ikke med gulvet.

Ranger dette rommet farge under - Stemmer er bare aktivert i 48 timer - så ikke forsink!

Color Inspiration fortsatte: Annet enn det, kan jeg ikke si at jeg hadde en bestemt inspirasjon og rommet var stort sett satt sammen med elementer vi allerede eide. Dynet på foten av sengen ble laget av min svigermor da min mann var en baby (dukkepute kom også fra barnehagen), og jeg elsket måten de lyse greenene og appelsiner så med det blå gulvet. Jeg hadde allerede vintreet jeg pleide å lage gardinene. Sengetøyet er en kombinasjon av vintage og castoffs fra vår seks år gamle rom. Kunstverket kom alt fra butikkbutikker, med unntak av prinsessen og erten, som jeg laget med Heather Ross-stoffer.

Tips for bruk av farge: Bruk farger du elsker. Jeg planlegger sjelden ut ting, og i stedet pleier å kjøpe ting jeg liker, ofte uten en klar hensikt i tankene. Jeg finner at ting har en måte å komme sammen over tid, fordi sjansene er at ting du liker vil gå med andre ting du liker. Så jeg antar jeg også må si, stole på dine instinkter.

Brukte farger: Accent veggen er Ellen Kennons klassiske Marc. Gulvet er Stone Blue og hodegjerde og bokhyller er Orangery, både av Farrow og Ball. Rommet har også hint av lime grønn, rosa og gul.

Takk for din fargerike oppføring Natasha og lykke til!

Klar til å bli med? Skriv inn gjennom 12/4: Små barn, Stor farge 2011

Hva står på spill? Bragging rights OG $ 1000 verdt av premier fra P'kolino!