Martha Stewarts lærling: Dette er det hun lærte i fengsel?
Anonim

Vel, for folks skyld, så vi på den nye Martha Stewart lærlingskonkurransen i går kveld. Vi skjønte ikke hvor direkte det ville maskere Donalds versjon, og vi kan si at mens vi ikke forestiller oss at vi vil se flere episoder, er det morsomt å se alle de dårlige stereotypene i designverdenen fremtredende vises (spesielt den ene hvor det ikke er noen svarte mennesker).

Hva det er, er rikelig med høyspenne, damer med høylys og en håndfull menn fra Will og Grace Casting fronting som designeksperter.

Den beste delen av showet var de første minuttene som Martha snakker uten å holde tilbake om sin spektakulære klatre til å være den første kvinnelige milliardæren i Amerika, med bare noen få tilbakeslag underveis.

Vi ønsker at hun hadde guts (og humor) for å stoppe hallen på kontoret sitt og kaste ting på sine ansatte i stedet for de galte, pre-planlagte samtalene hun har når hun går rundt. "Det ser bra ut, Beth! La oss huske å virkelig gjøre et sterkt uttalelse med det!". Selv Beth ser forvirret.

Husk da vi hatet Martha fordi hun gjorde alt perfekt? Og å tenke vi savnet første halvdel av USAs neste toppmodell for dette.