Mally Bibs
Anonim

Når er $ 30 ikke for mye å betale for en bib? Når det er den eneste biben du trenger. Mally Bibs startet i 2005 under en fôringssesjon av grunnlegger Nicole Garzas datter. Eureka slo seg da hun knelte ned for å tørke litt mat av hennes skinnesko og hun la merke til hvor raskt og rent det kom. Hvorfor ikke en lærbik, tenkte hun?

Siden da har hun slått på Mally Bib, som nå kommer i 48 stilarter (eller, for noen få dollar mer, tilpasse dine med design / fargekombinasjonen til ditt valg) og har flere virkelig smarte funksjoner. For det fester det med magneter syet i bib "armer", slik at det ikke bare holder seg på plass lett, det kan henges rett på kjøleskapet ditt (strålende!).

Biben er reversibel - den ene siden er flat og den andre har en lomme for å enten ta mat som ikke gjør det til kiddos munn eller kan holde en matbit, så kiddo kan mate seg selv. Siden den er laget av lær, er den langvarig, holdbar og kan skylles raskt under vasken, noe som betyr mindre klesvask for mor og pappa. Den eneste ulempen vi ser er at skinn ikke er absorberende, slik at disse ville fungere best for barn å spise solid mat i stedet for væske.

Du kan finne Mally Bibs i butikker eller bestille direkte fra deres hjemmeside. Baby bibs er $ 33, større pjokk bibs vil koste deg noen ekstra dollar. Våre europeiske lesere (hei!) Vil gjerne vite at Mally Bibs nå er tilgjengelige på deres tårn gjennom Sarah Jane: Bibs og Bobs.