Se! Taka-Tuka-Land børnehage i Berlin
Anonim

Fans av Pippi Longstocking kan huske Pippi i Taka-Tuka-Land . Selv om boka ble skrevet på 1950-tallet, reagerer Pippi verden fortsatt med barn, og Taka-Tuka-Land var inspirasjonen bak denne berlinskolen, designet sammen med sine unge studenter.

Taka-Tuka-Land Kindergarten er et prosjekt av The Baupiloten - et program for arkitekturstudenter av Technischen Universität for å gi studentene praktisk erfaring med å utvikle og gjennomføre et design. Denne gruppen studenter involverte i sin tur ungdomsstudentene i å skape et rom som ville inspirere kreativt leke, samt være funksjonelt for å møte skolens behov.

Barnene sammen med sine barnehage lærere laget kollasjer og modeller av Taka-Tuka-Land som de hadde forestilt seg med melodiske broer, små hytter, en blomstrende blomstring og en tront shell for Pippis far. Deres ideer utløste Baupilotens design, da studentene satt inn i barna i flere dager; de studerte sine tidsplaner, deres bevegelser og kommunikasjonsmetoder. Disse observasjonene ble en del av et design som vil gjøre det mulig for barna å identifisere helhjertet med barnehagen.

Du kan se flere bilder av Taka-Tuka-Land-barnehagen, samt andre Baupiloten-prosjekter på deres hjemmeside.

(Via: The Cool Hunter.)