Logitechs iPhone App gjør iPhone til styreflate
Anonim

Hvis du har en hjemmeunderholdnings-PC eller bare ser på alt datamaskinen, har du sannsynligvis prøvd å finne riktig tastatur og muskombinasjon, slik at du kan kontrollere datamaskinen. Ikke vær redd, fordi Logitechs nyeste app vil gjøre alt for deg.

Logitechs Touch Mouse fungerer sammen med iPhone og iPod Touch. For startere er de store nyhetene at det er gratis! Nå er det ganske kult. Det gjør iPhone eller iPod Touch til et trådløst styreflate og tastatur. Det store er at du ikke trenger noe annet for å gjøre dette arbeidet.

Du kan laste ned gratis Touch Mouse iPhone app fra iTunes App Store akkurat nå. Den kobles via WiFi til datamaskinen din og lar deg bruke iPhone som styreflate eller virtuelt tastatur. Nå er det veldig pent.

Denne appen fungerer sammen med PCer og Macer. Siden den bruker WiFi, kan den brukes hvor som helst i huset ditt for å kontrollere datamaskinen. Teksten du skriver inn vises på skjermen på iPhone. Multi-touch er aktivert for styreflaten, slik at du kan gjøre tofinger rulling. Den fungerer i enten portrett eller liggende modus.

[via NotCot]