LA Store: Pussy & Pooch
Anonim

  • Sted: Los Angeles, CA og online
  • Nettsted: pussyandpooch.com

For en travel helg hadde vi. Vi tilbrakte hele søndag i historiske sentrum igjen, denne gangen deltar i Dwell on Design Downtown Los Angeles arkitektur tur (bilder og innlegg kommer senere). Mens vi forlot en av enhetene underveis, la vi merke til det som i utgangspunktet syntes å være et boutique-design og inventar. Etter nærmere inspeksjon, etter at vi også hadde merket at den firefotige klienten kom inn og ut, skjønte vi at butikken faktisk var en kjæledyrbutikk med upåklagelig stil ...

P & P Pethouse-boutiqueet har alle de typiske tilbudene en velfylt dyrebutikk, men tar konseptet videre ... mye videre ... ved å inkludere morsomme berører som denne innendørs hundpottestasjonen ved siden av sine selvbetjente stasjoner for kunder.

Elsker de feline tærne. Det er også en hundeversjon.

Det er Cosmo, beboer vakthund og greeter, går på bakken ved Pawbar, og av og til stopper for å gi hunden kyss gratis. Vi mottok masse.

Hvert hjørne av butikken uttrykker et øye for designdetaljer, som de livlige grønne tapetforingshyllene, den gigantiske silhuetten som pryder veggene og smakfull utforming av hele butikken som virker like appellerende til de ene to beinene som de går inn på fire.

Og hvor mange dyrebutikker har et kunstgalleri i ryggen?