LA gode spørsmål: hvordan å feste vinduet dekker?
Anonim

AT leser Lori skal begynne en stor renovering i sitt hjem og trenger litt hjelp med hennes kreative vindubehandling for hennes spisestue ... Vi har 8 fantastiske vinduer i vår spisesal. Vi liker ikke gardiner, og vi ønsker ikke å kjøpe dyre nyanser siden vi blir klare til å starte en større renovering (støv, støv, støv) ...

Vi trenger sollys / varmekontroll for sommeren, men vil fjerne den om vinteren. (Og aluminiumsfolie er ute!) Vi kjøpte ANNO SANELA-vinduet "skjermer" fra IKEA, og kutt dem for å passe inn i de nedre glassrutene. Vi er fornøyd med resultatet: Det fungerer med Craftsman-stilvinduene (som ligner på en japansk skjerm), er utrolig billig ($ 14, 99 dekker 2 vinduer) og kan fjernes lett om vinteren når vi ønsker å dra nytte av det sterke sollyset . Den beholder også litt visning. Problem: Vi trenger et middel for å feste materialet til vindusruten (glass)


  • Metoden skal være usynlig eller nær-usynlig (eller i det minste mindre synlig) fra innsiden og ut.
  • Det må også støtte mer enn bare hjørnene. Som vist på bildene trekker kantene seg bort fra glasset når bare hjørnene er klistret.
  • Materialet er 90% papir og 10% polyester, og er tungt strukturert og ganske tungt. Jeg mistenker at materialet vil bryte ned etter en sommer med intens sol, så det er greit hvis materialet er kompromittert (kan ikke brukes på nytt).
  • Vi vil ikke ha noe som er for permanent og kan skade vinduene når de fjernes.

Vi har prøvd 3/4 "dobbelttape-tape uten suksess (materialet er for tungt). Vi prøvde velcro-kvadrater i hjørnene, som holder veldig bra. Men velcroen er veldig synlig, og det tillater fortsatt at kantene løsner seg fra glasset. Er det en kraftig versjon av kommandostrimlene?
Har noen et forslag til et sterkt, men ikke-påtrengende adhesjonssystem?