De usynlige tingene rundt huset som er verdt å bruke penger på
Anonim

Peach & Craigs fredfulle Australia Abode

Dette er ikke dine sexy showstopper-kjøp. Faktisk vil ingen (unntatt deg) nok tro at disse tingene eksisterer. Men det er greit. Ditt liv vil være miles bedre hvis du bruker litt penger på disse tingene.

Carla er enkel by bor i Downtown Los Angeles

Et organisasjonssystem

Pengene brukt på å sette plass til organisatorisk suksess, vil aldri bli bortkastet. Hva disse hjelpearbeidene koster i kontanter (som, ahem, kan være svært lite hvis du gjenkjenner den enkle kraften til en resirkulert skoboks), det vil gjøre opp igjen og igjen i tid som er lagret. Og ikke glem spenstløfteren du får når du er i stand til å finne det du trenger raskt og enkelt. Jo før du setter opp dette, desto lengre vil du kunne dra nytte av det.

Energieffektivitet

Det er apparater eller isolasjon, den smarteste pengene du kan lage hjemme er en som vil betale tilbake investeringen din (og mer) i besparelser. Å få den aktuelle regningen ned er prioritet nummer én. Det er bra for ressursene våre og bra for lommeboken din. Hvorfor ikke?

Ansvarlig produksjon

Tingene du kjøper, forteller produsentene hva dine prioriteringer er. Hvis du bruker dollarene dine til å støtte forretninger som oppfører seg ansvarlig mot sine arbeidere og miljøet, vil de vite at de er verdifulle praksiser som de bør fortsette å gjøre (og andre produsenter kan selv følge med). Dette kan bety at man velger organisk bomull eller unngår selskaper med menneskerettighetens brudd. Å bli mer oppmerksom vil ikke nødvendigvis dukke opp i innredningen din, men du vet at du kan føle deg bra om hva du eier.

Forebyggende vedlikehold

Sann historie: Hver gang jeg kjøper et nytt par sko, tar jeg dem til skojaren min og betaler ekstra 25 dollar for å få ham til å legge et lag beskyttende gummi til sålen. Hvorfor skal jeg legge til kostnad for et nytt par sko? Fordi jeg vet at de babyene vil vare meg år med oppdateringen. Jeg bruker litt for å få mye mer ut av dem. Den samme ideen gjelder så mange ting rundt hjemmet ditt. Gjør litt vedlikehold (selv om det betyr å bruke litt penger) før du har et problem på hendene dine, sparer du penger, tid og stress.

Gode ​​bein

Vi snakker ofte om bein når det gjelder leilighetens funksjoner du kan se, men tenk på selve skjelettet i det siste stykket møbler du kjøpte. Hva slags tre er inne i sofaen din? Hva er putene fylt med? Er ditt nattbord holdt sammen med lim eller noe mer betydelig? Du bør tenke på disse spørsmålene før du kjøper, slik at du vet nøyaktig hva du får. Tross alt handler kvaliteten ofte om hva du ikke kan se.