Hvordan spruce opp ny, blandet soverom?
Anonim

Spørsmål: Min mann og jeg flyttet nettopp til en ny leilighet. På grunn av at utformingen er svært forskjellig fra vårt gamle sted, har vi mange tilfeldige feilmatchede møbler som er nå i vårt store (11x14) soverom. Vi har dekorert resten av leiligheten med morsom kunst, lyse farger og orientalske tepper for å gi det en veldig varm og koselig følelse. Vi prøver nå å finne ut hva vi skal gjøre med soverommet vårt uten å bruke massevis av penger. Noen ting å vurdere:

- Vi har krem ​​vegg-til-vegg-tepper og kremvegger, noe som gjør rommet til å føle seg veldig tørt.
- Ingen av møbler har mye karakter (mange IKEA i mange farger).
- De fleste møbler trenger å bli, men det kan omorganiseres eller potensielt flyttes inn i en stor garderobe.
- Jeg har en veldig stor rød, marine og krem ​​orientalte teppe tilgjengelig for meg som jeg trenger å plukke opp i neste uke hvis jeg vil ha det. Jeg er bare ikke sikker på at det går med sengeteppet eller om det faktisk ville lyse på rommet. Ville det kollidere med grå / blommetyveren?
- Veggen som sengen vår er betong, og vi kan ikke bore noe inn i den. Vi kan potensielt male den.
- Gullgardinene er midlertidige, da de er for smale. Vi trenger nye gardiner, og jeg håper å plukke noe som lyser opp rommet uten å kollidere med dyne (som var nylig presentert, så jeg håper ikke å gjøre en full endring av sengetøyet).
- Eventuelle ideer til farger for et gulvteppe hvis vi ikke bruker orientalsk teppe? Jeg elsker Overstock, så noen spesifikke ideer til et stort teppe eller kanskje 1-2 små arealunderlag ved sengen?

Sendt av Liz

Redaktør: Gi dine forslag til Liz i kommentarene - takk!

• Har du et spørsmål til samfunnet vårt? Send oss ​​ditt med et bilde eller to vedlagt (spørsmål med bilder blir besvart først).

(Bilde: levert av Liz)