Slik: Naturligvis Rydde Opp Oppkast Fra Teppe
Anonim

Av og til skjuler katten vår kibbles så fort at han ikke fordøyer måltidet ordentligt, noe som utvilsomt medfører en liten haug med delvis fordøyet middag på toppen av teppet vårt. Rengjøring av det fullt krever litt forsiktig håndtering, siden du ikke vil trykke i rotet i stoffet og la en flekk ...

Bruk først en smørkniv eller en skje for å plukke opp mesteparten av rotet fra ontop teppet. Ved å fjerne den forsiktig på denne måten, forhindrer du lekkasje i teppet eller teppet (som du ikke vil sammensette rotet med muggvekst). Du vil også bli kvitt den mest motbydelige delen av rotet, da katteoppkast er bare en hakk mindre ubehagelig enn deres andre "virksomhet".

Følg dette ved å legge et håndkle under teppet og dabbing med litt klubbens brus med en dråpe oppvaskmiddel.

Gni forsiktig / omrør blandingen med et lite håndkle og skyll med 1/2 kopp eddik fortynnet i 1 q varmt vann. Soak opp overflødig væske med papirhåndkle (gjenbrukbare Trader Joe's soaking håndklær fungerer bra for oss) og gjenta til det ser rent ut med en bøtte for å klemme-vaske hver gang.

Fremskynde tørking med en hårføner på kjølig innstilling eller en vifte.

For å kvitte seg med lukt etter at teppet er helt tørt, spruter vi litt natron, la det sitte i 3-5 timer og vakuum (bakervarer synes å bidra til å fjerne eventuelle flekkfargefarger også).

Først når rotet er større tar vi til vår våte vac, som vi ikke liker å bruke den fordi det er høyt og teppet ser ut til å ta lengre tid å tørke. Vi har også bedt vår katt Eames om å tyggge hans måltid riktig, og for det meste holder min svin katt.

Selvfølgelig, hvis du vil ha en enkel butikk kjøpt løsning, kan du alltid bli seriøs som Abby anbefaler.